Menu Luk

Om JK

Per schou

ICFcertificeret  coach / ART træner

Har undervist på mentorkurser siden 2008 og fra 2010 undervist på aftenkurser for frivillige sociale mentorer, var ansat i forsvaret i 14 år, heraf 5 år som vejleder i Forsvarets Civiluddannelse. Derefter AF-konsulent i 7 år, revalideringskonsulent i Viborg Amt i 7 år og fra 2000 ansat i Skive Kommune som jobkonsulent. Per Schou har gennemført Flyvevåbnets Instruktørkursus, Merkonom i Ledelse og Samarbejde, mellemlederuddannelsen i socialforvaltning Viborg Amt og grundlæggende Neuro Lingvistisk Programmering (NLP). Har været projektleder og deltaget som medlem af rejseholdet i LO projektet: “Flygtninge og Indvandrer på det Regionale Arbejdsmarked” (FIR) og har været med i opstarten og implementeringen af partnerskabsaftaler og virksomhedscentre i Skive Kommune. Starter  december 2012 på Aggression Replacement Training. ” A.R.T. Træner har vist sig at være et effektivt redskab i forebyggelse og reduktion af aggressiv adfærd.”

Har været konferencier i Skive Kommune og hos Region Midtjylland

 

Søren Winther

Indehaver & Psykoterapeut (MPF)

Er uddanet som psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut Århus. Det teraputiske syn har afsæt i den oplevelsesorinterede teori set i sammenhæng med psykologiske udviklings- og tilknytningsteorier og familiesynet i teori og praksis.

Som baggrund er Søren økonomi- og marketing-uddannet. Har arbejdet i salgs-, marketings- og lederfunktioner – som konsulent på Dagbladet Politiken, chefkonsulent på Dagbladet Børsen, salgschef i ejendomsvirksomhed, salgschef på magasinet Helse på Job, fundraisingschef i humanitær organisation, bladchef på Søndagsavisen – og gennem 12 år i Skive Kommune’s Jobcenter som jobkonsulent og projektleder, mindfulness instruktør og
psykoterapeut. Søren har fungeret som underviser siden 2008 i forbindelse med mentoring, coaching og sparring. Via deltagelse i projekt “Virksomhedscenter” har han som projektleder været med til at skabe et bæredygtigt samarbejde mellem erhvervsliv og kommune for udsatte ledige.