Menu Luk

Referencer

Jobcenter Ringkøbing-Skjern:

Jobcenter Ringkøbing-Skjern har benyttet Jydske Konsulenter som sparringspartner i forbindelse med opstarten af virksomhedscentre. Jydske Konsulenter’s bidrag til at få udsøgt de rigtige virksomheder og få lavet det rette organisatoriske set-up var af afgørende betydning for, at samarbejdet med virksomhedscentrene efterfølgende er blevet en succes.
I efteråret 2009 varetog Jydske Konsulenter uddannelsen af virksomhedscentrenes mentorer, og Jydske Konsulenter har efterfølgende på mentornetværksmøder givet praktisk sparring på mentorernes hverdag. Mentorerne er jo helt almindelige ansatte på de deltagende virksomheder uden specielle forudsætninger for at have med ikke-arbejdsmarkedsparate kontanthjælpsmodtagere at gøre. Derfor har det været af stor betydning, at konsulenterne fra Jydske Konsulenter har uddannet og vejledt mentorerne i opgaven. Her er der nemlig brug for praktisk erfaring – og det har Jydske Konsulenter”.
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Nikolaj Strømkjær
AC-fuldmægtig
AspIT Midtjylland:
Jeg har som mentor deltaget i undervisningsforløb ledet af Per Schou og Søren Winther.
Jeg har på disse undervisningsforløb, oplevet Per og Sørens tilgang til Mentorerne, som værende anerkendende og ressourcefokuseret, men også at de er i stand til at undervise alt efter den enkeltes læringsstil og tage hensyn dertil. Noget der også kendetegner Per og Søren er, at de er ildsjæle og virkelig brænder for at ”levere” varen. De er begge meget innovative og dette gennemsyrer deres undervisning.
AspIT Midtjylland /v Skive Handelsskole
Jane Jensen
Uddannelsesleder
Referenceliste:
Bowl´nFun
Vestas
Kvickly Ringkøbing
Beach Bowl
Pebas
Smedegården
Vestjyden
Jysk Ringkøbing
Grene
Bomi Midtvest
Lem Skole
Netto Videbæk
Center Bakkehuset 1864
Forenede Rengøring
Netto Ringkøbing
Bakkehuset
Egvad Plejecenter
Dansk Røde Kors
Fjordglimt
Handelsskolen Skive, AspIT
Invita Køkkencenter
Jobcenter Ringkøbing-Skjern
Rema 1000
Jobcenter Struer